Slide

Personal Training

Hoelang loop jij al rond in de sportschool zonder doel? Zonder te weten wat je nou eigenlijk moet doen? Hoelang roep je al dat je die paar kilo’s kwijt wilt, een betere conditie wilt krijgen en/of spiermassa op wilt bouwen? Er is altijd wel een excuus.

Nu is het tijd om serieuze stappen te maken, om jezelf op de eerste plek te zetten en jouw doelen te gaan bereiken. Laat mij je daarbij helpen. Met de hulp van een personal trainer is de kans dat jij je doelen gaat halen een stuk groter. Personal training is meer dan een trainer die tegen je staat te schreeuwen en je alleen maar stuk laat gaan. Een personal trainer is er om je op een veilige en verantwoorde manier naar jouw doelen te begeleiden. Natuurlijk ben ik er om je extra te motiveren, maar juist ook om je af te remmen daar waar nodig.

Het draait niet alleen maar om dat ene uurtje trainen in de gym. De overige 23 uur van de dag zijn misschien nog wel belangrijker. Hoe is je slaap? Heb je veel stress? Eet je goed? Hoe is je ademhaling? Dit zijn belangrijke onderdelen van een PT-traject die van invloed kunnen zijn op jouw training en dus op jouw resultaat.

Locatie:

Ik geef mijn personal trainingen bij Fitness Centrum Multisport (ook mogelijk voor niet-leden) in Rijnsburg. Ook is er de mogelijkheid om in je eigen vertrouwde sportschool de personal trainingen uit te voeren. Dit gaat in overleg en is afhankelijk van de reglementen van de desbetreffende sportschool.

PT-traject:

Bij de eerste afspraak, het intakegesprek, zal een persoonlijke doelstelling worden bepaald en krijg je een advies over je voedingspatroon en je leefstijl. Daarna volgt een eerste ‘test’ training om te kijken wat het niveau is en waar er eventuele beperkingen liggen. Aan de hand daarvan en afhankelijk van je doel(en) zal er een persoonlijk trainingsschema gemaakt worden en kunnen we aan de slag. Je krijgt een logboek waar je schema in komt te staan en waar we elke training de resultaten bijhouden. Zo kunnen we je progressie goed bijhouden.

Investeer in jezelf en maak een afspraak. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Are You ready to Change?!

Overige diensten

MyMicroZoo ontlastingsonderzoek

Met de MyMicroZoo test wordt de bacteriële samenstelling van de microbiota bepaald. In een rapport krijg je een gedetailleerd overzicht hoe de zaken ervoor staan en een persoonlijk voedings- en leefstijl advies om jouw microbiota weer te herstellen. Lees meer

EMB Bloedtest

Door de EMB-test krijg je een duidelijk beeld over jouw mogelijke voedingstekorten, intoleranties, energetische verstoringen en belastingen. Met een orthomoleculair op maat gemaakt advies pakken we alle facetten aan om het optimale uit jouw gezondheid te halen. Lees meer

Consulten

We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw gezondheidsklachten. We geven je meer kennis over voeding, slaap, stress, ademhaling, maar je leert vooral je eigen lichaam nog beter kennen. Lees meer