Slide MAAK NU EEN AFSPRAAK

Over mij

YouChange

Mijn naam is Chris Varkevisser en ik ben orthomoleculair therapeut en personal trainer in Katwijk aan Zee en omstreken. De orthomoleculaire geneeskunde maakt gebruik van het zelf genezend vermogen van het lichaam met behulp van alle benodigde bouwstoffen. De juiste voeding is daarbij van het allergrootste belang, omdat het een sterk preventieve en curatieve (genezende) werking heeft. Een orthomoleculaire therapie kan een interventie zijn op het hormonale vlak, op het niveau van de neurotransmitters, het spijsverteringskanaal, de darmflora, de bloedsuikerspiegel, het immuunsysteem, het bewegingsapparaat, maar ook op de psyche van de mens. Bekijk op deze pagina ook het filmpje ‘wat is orthomoleculaire geneeskunde?’.

In 2004 ben ik bij het Korps Mariniers gegaan waar ik veelvuldig in aanraking kwam met sport, waardoor mijn interesse in sport toenam. De laatste periode van mijn diensttijd vond daarom ook plaats bij Bureau Sport op Marine Etablissement Amsterdam. Na ruim 15 jaar besloot ik uit dienst te gaan, om mijn passie voor het begeleiden van mensen naar een beter gezondheid te volgen, en richtte ik YouChange op. Tijdens en na mijn diensttijd heb ik mezelf omgeschoold tot personal trainer en heb daarvoor alle opleidingen gevolgd en behaald bij Overload Worldwide.

Na een aantal jaar als personal trainer en leefstijlcoach te hebben gewerkt bij een personal gym (Energize Concept) groeide mijn interesse in orthomoleculaire geneeskunde steeds meer en besloot ik om bij de Stichting Ortho Health Foundation de opleiding tot Orthomoleculair Voeding-en Suppletie adviseur te volgen als verdieping op deze materie. Na deze met succes te hebben afgerond, en mede door positieve resultaten en ervaringen van cliënten, besloot ik om mezelf verder te ontwikkelen tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Epigenetica is de wetenschap dat genen aan en uitgeschakeld kunnen worden door omgevingsfactoren en leefstijl.

Als orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij CAT: Collectief alternatieve therapeuten. CAT is een organisatie die de kwaliteit van therapeuten waarborgt die bij de desbetreffende vereniging aangesloten zijn. De beroepsvereniging stelt ook eisen om jaarlijks bijscholingen te volgen zodat je vakkennis op het juiste niveau blijft en zo de kwaliteit van je therapie gewaarborgd blijft.

Het is mijn doel en passie om mensen te begeleiden naar een gezond en klachtenvrij leven. Daarnaast hoop ik met het delen van mijn kennis meer bewustwording te creëren over juiste voeding en een gezonde leefstijl.

Hoe ik dat doe?
Daarvoor maak ik gebruik van de volgende 4 pijlers:

Doel

Ik luister en werk naar jouw persoonlijke doel. Is je doelstelling afvallen? Of wil je juist van die fysieke pijntjes af? Misschien wil je wat meer energie of hormonaal weer in balans komen? Sport specifieke begeleiding? Of wil je leren hoe jij het maximale uit jezelf kunt halen? Bij YouChange ben je hiervoor aan het juiste adres.

Training
Professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en doelgericht trainen, aangepast op jouw niveau.

Voedingsadvies
Als orthomoleculair therapeut weet ik als geen ander wat de do’s en dont’s zijn op het gebied van voeding en suppletie en daarmee ben je dan ook gegarandeerd van een op maat gemaakt voedingsadvies.

Coaching
Coaching is uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat jij op het juiste spoor blijft. Ik zorg ervoor dat jouw proces goed blijft voelen, door je op de juiste momenten te motiveren en daar waar nodig af te remmen. Samen zoeken we de perfecte balans.

Are You ready to Change?!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat is orthomoleculaire geneeskunde?

CAT Therapeut nummer: CL3827-27-07-20