Slide MAAK NU EEN AFSPRAAK

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Een EMB bloedtest maakt inzichtelijk welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen, ten grondslag liggen aan de klachten. De EMB bloedtest vervangt niet het reguliere bloedonderzoek wat bij een huisarts kan worden afgenomen. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek, welke preklinische- en energetische belastingen kan aantonen. Dit betekent dat we dus klachten al kunnen aanpakken nog voor ze tot uiting zijn gekomen, preventief dus!

Maar ook wanneer er al klachten zijn kunnen we met de EMB bloedtest duidelijk inzien waar de oorzaak van het probleem zit. Zo komen er in mijn praktijk veel cliënten die klachten hebben aan hun darmen en waarvan de spijsvertering niet optimaal werkt. Veel voorkomende klachten zijn (darm) krampen, een opgeblazen buik, diarree of obstipatie, oprispingen (opboeren), brandend maagzuur en nog veel meer spijsverteringsklachten. Wanneer ze naar de dokter gaan krijgen ze vaak de stempel “prikkelbaar darm syndroom’’ en daar moeten ze het mee doen. 

PDS is een verzamelnaam voor meerdere darm/spijsverteringsaandoeningen. Het vervelende van PDS is dat het je enorm kan belemmeren in je dagelijkse leven. Wanneer je bijvoorbeeld lekker uit eten bent en je hebt na het voorgerecht al meteen een opgeblazen buik waardoor het lijkt alsof je 38 weken zwanger bent! Of wanneer je tijdens de lunch op je werk ineens heftige diarree krijgt na het eten van je boterham met kaas en je vruchtensapje. Dat je aan het eind van de dag geen energie meer hebt om voor je gezin te koken, omdat je de hele dag al krampen in je buik hebt en je dit volledig heeft uitgeput.

Wanneer dit herkenbaar is voor je, wacht dan niet langer en laat mij je helpen. Met de EMB bloedtest kunnen we o.a. aan de darmparameters zien wat de oorzaak van het probleem is waardoor we doelgericht aan de slag kunnen om jouw klachten te verhelpen. Met als resultaat dat je weer de energie hebt om voor je gezin te koken, je zonder problemen kunt genieten van een etentje buiten de deur en je op je werk gewoon zonder problemen een lekkere en gezonde lunch kan eten, zonder dat je daarna met samengeknepen billetjes naar de wc moet rennen. 

Dus, heb je een onregelmatige stoelgang, gasvorming na het eten of last van obstipatie? Ben je al naar de dokter geweest en neemt hij je (vage) klachten niet serieus of helpt de aanpak niet? Ga dan gericht op zoek naar de oorzaak van jouw klacht(en) en ga voor de EMB bloedtest.

Wat testen we allemaal met de EMB?
We testen onder andere op:

✔ Basis hematologie
✔ Vitamine en mineralen tekorten
✔ Vetzuur balans (Omega3/6)
✔ Hormonen en neurotransmitters
✔ Stress parameters
✔ Acupunctuur meridianen
✔ Energetische pathogeenbelasting en darmparameters
✔ Energetische blokkades
✔ Psycho Neuro Immunologie verstoring
✔ Energetische intoleranties

Hoe ziet een EMB bloedtest afname eruit?

De afname van de EMB bloedtest doe je zelf, uiteraard begeleid ik je hierbij via videobellen. Het stelt niets voor, een kind kan de was doen! Mocht je toch liever door mij het bloed laten afnemen dan is dit uiteraard mogelijk. Na het maken van de afspraak, word je verzocht om een vragenlijst en een eetdagboek in te vullen. Met behulp van deze vragenlijsten krijg ik een goed beeld van welke klachten er op dat moment zijn en aan de hand van je eetdagboek krijg ik inzicht in je voedingspatroon. 

Tijdens de bloedtest zelf neem je wat bloed af met een piepklein prikje in de vinger, vang je op in een speciaal buisje met een antistollingsmiddel erin. Vervolgens zet je een aantal ‘’stempels’’ op een glasplaatje en dat is het alweer.

Het bloed wordt opgestuurd naar een laboratorium (praktijk Wiersma) en na +/- 4 weken krijg ik de uitslag binnen. Aan de hand van de uitslag en met mijn kennis als orthomoleculair therapeut krijg je een advies waarmee jij aan de slag kunt.

Investeer in jezelf en maak een afspraak. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Are You ready to Change?!