Slide

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Een bloedtest die net even anders is dan de rest…

Een EMB test maakt inzichtelijk welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen, ten grondslag liggen aan de klachten of wordt gebruikt als een algehele gezondheidscheck. De EMB test is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen en energetische belastingen aantonen. Daarom kies je voor een EMB test.

Heb je bijvoorbeeld weinig energie, kun jij je slecht concentreren of functioneren je darmen niet naar behoren? Heb je een onregelmatige stoelgang, gasvorming na het eten of last van obstipatie? Kortom: je zit niet lekker in je vel. Ben je al naar de dokter geweest en neemt hij je (vage) klachten niet serieus of helpt de aanpak niet? Met de juiste voeding en een gezonde leefstijl doe je al veel goed voor je gezondheid. Wil je echt op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klacht(en)? Ga dan voor een EMB test.

Wat testen we allemaal met de EMB?

We testen onder andere op:

– Basis hematologie
– Vitamine en mineralen
– Vetzuur balans (Omega3/6)
– Hormonen en neurotransmitters
– Stress parameters
– Acupunctuur meridianen
– Energetische pathogeenbelasting en darmparameters
– Energetische blokkades
– Psycho Neuro Immunologie verstoring
– Energetische intoleranties

Hoe ziet een EMB-traject eruit?

Bij een EMB vinden er 2 afspraken plaats. De eerste is een intakegesprek en nemen we het bloed af. De tweede afspraak is om de uitslag te bespreken. Je krijgt voor de eerste afspraak 2 vragenlijsten toegestuurd. Met behulp van deze vragenlijsten krijg ik al een goed beeld van wat er mogelijk aan de hand is. We plannen een (eerste) afspraak in om bloed te prikken en zal ik de vragenlijst met je doornemen. Dit neemt in totaal zo’n 15-30 minuten in beslag. Er zal bloed worden afgenomen met een piepklein prikje in de vinger en dit vang ik op met een speciaal buisje wat ervoor zorgt dat het bloed niet gaat stollen. Vervolgens neem ik nog een aantal ‘’stempels’’ op een glaasje en dan zijn we alweer klaar.

Het bloed wordt opgestuurd naar een laboratorium (praktijk Wiersma) en na +/- 3 weken krijg ik de uitslag binnen. Vervolgens zal ik de uitslag uitwerken en maak ik een op maat gemaakt behandelplan. Daarna plannen we een tweede afspraak om de uitslag te bespreken en leg ik het behandelplan uit. Je krijgt advies op het gebied van voeding, suppletie en leefstijl zodat jij doelgericht en efficiënt aan de slag kan om het maximale uit jouw gezondheid te halen.

Investeer in jezelf en maak een afspraak. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Are You ready to Change?!

Overige diensten

Personal Training

Bij YouChange krijg jij persoonlijk begeleiding in voeding, training, mindset voor een optimale vitaliteit. Een hoogopgeleide trainer, met echte persoonlijke aandacht, om het optimale uit jezelf te halen. Kwaliteit boven kwantiteit. Lees meer

Consulten

We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw gezondheidsklachten. We geven je meer kennis over voeding, slaap, stress, ademhaling, maar je leert vooral je eigen lichaam nog beter kennen. Lees meer

MyMicroZoo ontlastingsonderzoek

Met de MyMicroZoo test wordt de bacteriële samenstelling van de microbiota bepaald. In een rapport krijg je een gedetailleerd overzicht hoe de zaken ervoor staan en een persoonlijk voedings- en leefstijl advies om jouw microbiota weer te herstellen. Lees meer