Slide MAAK NU EEN AFSPRAAK

Consult

Als orthomoleculair therapeut kan ik ondersteuning bieden bij spijsverteringsproblemen, maag- en darmklachten, en vermoeidheid. Vaak gaat een poging om gezonder te leven gepaard met het doel om wat kilo’s af te vallen of omdat er gezondheidsklachten zijn. Deze klachten beperken ons vaak meer dan we zouden willen in ons dagelijks leven. Het aanpakken van deze problemen is dan ook vaak moeilijker dan in eerste instantie wordt gedacht en al snel weet je niet meer waar je het moet zoeken en geef je de hoop maar op. Een gemiste kans wat mij betreft. Ben jij het type dat altijd vol goede moed van start gaat, maar al snel merkt dat je eigenlijk geen idee hebt wat je moet doen of waar je moet beginnen? Zie jij door de bomen het bos niet meer met al die goed bedoelde adviezen van veel zelfbenoemde gezondheid guru’s op internet? Komt dit je bekend voor? Wacht dan niet langer en laat mij je helpen.

Het is tijd voor actie!
Orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten rondom voeding en wat bepaalde voedingsstoffen tot op cel niveau in het lichaam doen. Door te streven naar optimale concentraties van voedingsstoffen worden de basisvoorwaarden voor een gezond lichaam en een krachtige geest gecreëerd. Ook wel het zelf genezend vermogen van het lichaam genoemd. Voeding speelt een essentiële rol voor een gezond en vitaal leven. Niet alleen door de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, maar ook in de juiste hoeveelheden. Door te weinig, te eenzijdig, of juist te veel eten, krijgt het lichaam niet de nutriënten die het nodig heeft en kan dit dus problemen veroorzaken zoals een slechte spijsvertering, verminderde werking van de darm, wat weer tot gevolg heeft dat er minder voedingsstoffen worden opgenomen en er mogelijk tekorten kunnen ontstaan wat weer andere klachten kan veroorzaken. Indien noodzakelijk kunnen we tekorten aanvullen met voedingssupplementen welke ook bij mij verkrijgbaar zijn. Neem niet zomaar klakkeloos voedingssupplementen in, maar doe dit altijd onder begeleiding van een professional die je hierover kan adviseren.

Enkele van deze veel voorkomende klachten:

✔ Vermoeidheid

✔ Darmproblemen

✔ Spijsverteringsklachten

✔ Virale infecties

✔ Slaapstoornissen

✔ Hoofdpijn/ migraine

✔ Broze nagels, droge huid en haaruitval

✔ Schildklier problemen

Herken jij dit? Wacht dan niet langer, en maak nu een afspraak. Middels een uitgebreide anamnese (vragen over je klachten, voedingspatroon, leefstijl, ziektegeschiedenis etc.) kunnen mogelijk oorzaken worden opgespoord. Daarnaast worden aanvullende laboratorium onderzoeken ingezet indien nodig. Op die manier kan jij een deskundig orthomoleculair advies ontvangen, afgestemd op jouw situatie.

Hoe ziet een consult eruit:

Wanneer je nog niet bekend bent in de praktijk zal het eerste consult in het teken staan van een intake. Tijdens het intakegesprek neem ik de vragenlijst met je door welke je op de website kan invullen en zal ik dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. Dat wil zeggen dat ik je enkele vragen zal stellen over je klachten (mentaal en fysiek), ziektes in de familie, je levensloop – soms tot aan je geboorte aan toe. Zo kan ik inzicht krijgen op mogelijke oorzaken, stressoren en belangrijke life events die van invloed zijn op je gezondheid. Uiteraard bespreek ik ook de voedingsanamnese die bij de vragenlijst zit. Op basis van de anamnese kan ik mogelijke pijnpunten, oorzaken en deficiënties vaststellen. Tijdens het intakegesprek zal ik je diverse tips en adviezen geven over voeding, leefstijl en suppletie. Deze tips krijg je na onze afspraak uiteraard toegestuurd zodat jij meteen aan de slag kunt!

Afhankelijk van de klacht plannen we de vervolgafspraken (consulten) in. Tijdens een consult word je gecoacht, bespreken we de voortgang, beantwoord ik je vragen, voeren we eventuele veranderingen door, en zetten we de puntjes op de i om jou van je klachten af te helpen en je gewenste doelstelling te behalen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften vinden afspraken om de twee tot drie weken plaats. In de tussentijd kan je natuurlijk altijd terecht voor een korte vraag of een update.

Investeer in jezelf en maak een afspraak. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Are You ready to Change?!

Meest gestelde vragen